Lekker vissen!

Dit keer even geen uitgebreid verslag over mijn visserij van de afgelopen periode. Maar een overzicht in de vorm van diverse foto’s met een stukje tekst. De laatste weken heb ik mij vooral bezig gehouden met het vissen op ruisvoorn en het Oostvoornse meer. Tussendoor (het weekend van 18 en 19 mei) heb ik samen met mijn (koppel)maat Klaas Winter, ook de Yuki masters op Noorwijk mee gevist. De vangsten waren hier zeer slecht. Gelukkig wilde de vissen op het zoete en het brakke wel meewerken. Hieronder een overzicht van wat vangsten.

Deze mooie bruinforel ving ik net voor het donker worden.
Wat was ik hier blij mee! Een ruisvoorn van 48 centimeter(!), kort hierna ving ik er ook nog één van 44 centimeter. Wat een avond was dit!
Een ruisvoorn met een (pijnlijk) verleden.

Prachtig dat moment wanneer dit soort goudklompjes weer wegzwemmen.
Geweldige plaat(!), ook al zeg ik het zelf.
En jij vraagt je af waar de naam Regenboogforel vandaag komt…?
Wat een plaatje
Het verhaal achter deze foto is best grappig. Tijdens het terugzetten van deze vis gleed ik het water in. Gelukkig was het niet diep, maar tot aan mijn knieën was ik dus zeiknat. Ik heb gelijk maar gebruik gemaakt van deze natte situatie. Camera met statief het water in en nog even een paar mooie plaatjes geschoten. Mooi toch?

Wat een vissen!
YUKI MASTERS 2019
We hadden er hier nog alle vertrouwen in. Ik heb nog nooit zulke slechte vangsten meegemaakt als dat weekend. Gelukkig was het wel weer super gezellig!
Gelukkig willen de ruisvoorns wel meewerken. Wat een bak is dit! Hier ga je voor weg!
Leuke bijvangst tijdens het vliegvissen op ruisvoorn. Op zicht vissen is zo leuk!
Dit was voorlopig even de laatste denk ik.. De zeebaars begint al aardig los te komen en dat is stiekem toch wel een beetje mijn visserij nummer 1.
Maar je weet het maar nooit natuurlijk…

Geef een antwoord