Wedstrijd Slufter

Afgelopen week de laatste drie wedstrijden gevist voor ons vertrek naar Frankrijk. Vorige week de 2de PKC. Een moeilijke visserij waarbij het kwartje (voor vele teams) de verkeerde kant opviel en dus 11de werden. 2de paasdag de grote wedstrijd van de Edelkarper meegevist samen met Filip Galens en Klaas Winter. Altijd weer een erg leuke en goed georganiseerde wedstrijd. Helaas hadden we er een nul bij dus geen top 10 klassering. Vandaag dan de 2de koppel wedstrijd op de Maasvlakte samen met Filip. Filip wist er 4 te vangen in vak A, goed voor een 9de plek in ’t vak. Ikzelf ving er 7 in vak B, goed voor vakwinst. Deze vak uitslagen waren goed voor de overwinning. Nu alle focus op het wereldkampioenschap in Frankrijk waar we over twee weken naar vertrekken.

2 Comments

 • John Marijs Marijs

  januari 20, 2019 at 12:42 pm

  Hoi Rico,

  Ik wil aan je vragen wat voor zeemolen het beste is voor op de Vercelli Enygma Besta T 4m50 ik hoor het graag van je groetjes John en komen er nog nieuwe zeehengels in 2019 op de markt van Vercelli???? of blijft de Vercelli Besta T nog.??? alvast dank voor je antwoord.

  Beantwoorden
  • Rico

   januari 24, 2019 at 12:02 pm

   Hi John,

   Twee modellen die er momenteel uitspringen zijn de Vertix Metal cast van Grauvell en de Cinnetic Raycast SS7000 HSG. De Grauvell Metal cast molen wordt gemaakt in de Ryobi fabriek en is erg sterk. Wanneer je veel op de Nieuwe Waterweg vist of op de kleibanken dan is dit zeker een aanrader. Meer op zoek naar een molen voor de wedstrijd visserij? Dan hebben we de Cinnetic Raycast SS 7000 HSG. Deze molen is licht, sterk en wordt geleverd met drie spoelen! Wat betreft de hengels. De Vercelli Besta T is en blijft nog altijd in het programma van Vercelli. En ja, er komen zeker weer wat nieuwe hengels op de markt. Welke precies bij naam, weet ik even niet uit m’n hoofd. Groetjes Rico

   Beantwoorden

Geef een antwoord